fbpx
  • Δείτε εδώ

Υπηρεσίες

Lips Tattoo

Για εσάς που θέλετε τα χείλη σας να είναι πάντα όμορφα και καλοσχηματισμένα, χωρίς να ανησυχείτε αν έφυγε το κραγιόν σας η λύση είναι lips tattoo!

Με το lips tattoo, μπορούμε να πετύχουμε στα χείλη ένα καλοσχηματισμένο περίγραμμα , να χρωματίσουμε όλη την επιφάνειά τους, προσθέτοντας έτσι τον όγκο, το σχήμα, την ένταση και το χρώμα που επιθυμούμε!

Eyebrow Tattoo

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών για να τονίσεις και να ζωντανέψεις το χρώμα των φρυδιών σου με φυσικό τρόπο.

Είναι μια σύγχρονη τεχνική για πολύ φυσικό αποτέλεσμα αφού δημιουργεί σκιά ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες τρίχες, τελειοποιώντας το σχήμα των φρυδιών και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα.

Lash lift and Tint

Με την τεχνική αυτή οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται από την ρίζα μέχρι την άκρη τους.
Η διαδικασία κρατάει 60 λεπτά
Τα αποτελέσματα διαρκούν 1,5 με 2 μήνες.
Είναι ιδανικό για όλα τα μήκη των βλεφαρίδων.

Eye Tattoo

Το περίγραμμα ματιών με ημιμόνιμο μακιγιάζ, που αποκαλείτε soft liner,lash liner και eyeliner, έχει σαν σκοπό να ομορφύνει η να τονίσει το σχήμα των ματιών και να δώσει έμφαση στο βλέμμα. Με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές. Επιλέγουμε μαζί το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Brow Lamination

Brow Lamination τεχνική για ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, χωρίς να χαράσσεται η επιδερμίδα και να εισχωρεί σε αυτή κάποια χρωστική.
Στο τελικό στάδιο περνιέται βαφή και κερατίνη, η οποία θρέφει την τρίχα

Cosmetics

Το μακιγιάζ είναι η χρήση καλλυντικών, δηλαδή εφαρμογή κραγιόν στα χείλη, ρουζ στο μάγουλα, σκιά στα μάτια κλπ μάσκαρα στις βλεφαρίδες, μολύβι στα φρύδια, eyeliner και κονσίλερ. Όλα αυτά αποσκοπούν στο να τονιστεί η γυναικεία ομορφιά, ή και να αναδειχθεί, να καλυφθούν οι ατέλειες.

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια προσωρινή μέθοδος αποτρίχωσης. Ανάλογα με την περιοχή που θα επιλέξουμε να κάνουμε την αποτρίχωση επιλέγουμε και το είδος του κεριού.
Στην Περιοχή του προσώπου, της µασχάλης και του μπικίνι χρησιμοποιείται ζεστό κερί, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές (πόδια, χέρια, µέση, στήθος, πλάτη) χρησιμοποιούμε ρολέτα.

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Ο πόνος έχει ελαχιστοποιηθεί με τα νέου τύπου μηχανήματα. Μία πολύ λεπτή βελόνα η οποία είναι αποστειρωμένη, σφραγισμένη και μίας χρήσης, εισάγεται απαλά σε υποδοχή του δέρματος και σε όλο το μήκος του θύλακα μέχρι την θηλή, χωρίς να τρυπήσει το δέρμα γιατί η διάμετρός της είναι μικρότερη από τη διάμετρο του τριχοσμηγματογόνου θύλακα και γι’ αυτό δεν πονάει καθόλου και ο χειρισμός είναι αναίμακτος.

Massage

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μασάζ που επικεντρώνονται σε διαφορετικά μέρη του σώματος ή σε θεραπευτικές προσεγγίσεις. Το μασάζ είναι η πρακτική του τριψίματος και του ζυμώματος του σώματος με τη χρήση των χεριών. Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ, ο θεραπευτής ασκεί ήπια ή ισχυρή πίεση στους μύες και τις αρθρώσεις του σώματος για να απαλύνει τον πόνο και την ένταση. Ο θεραπευτής μασάζ είναι ένα άτομο που έχει εκπαιδευτεί στην παροχή μασάζ.

Seminars

Σεμινάρια ημιμόνιμου μακιγιάζ
Σεμινάρια lash lift
Σεμινάρια brow lamination

>